Door de komst van Chateau Gilbert is het een stuk gemakkelijker geworden voor restaurateurs en handelaren om te werken met wijnen van eigen bodem.

Limburgse wijn is inmiddels een internatio-naal erkend kwaliteitsproduct dat eigenlijk bij geen enkel restaurant meer op de kaart mag ontbreken. Ook de vraag ernaar bij de detailhandel is de afgelopen jaren volkomen terecht sterk toegenomen. 

Bij Chateau Gilbert staat het volledige assortiment goede wijnen uit beide Limburgen op de plank. Door de strenge selectie en de uitgekiende inkoop kunnen wij alle kwaliteitswijnen uit Limburg aanbieden voor vaste lage prijzen.

Alle serieuze Wijnboeren leveren hun wijnen graag aan U via ons. Ze weten dan dat hun wijnen door ons op hun waarde zijn geschat en wij vakkundig over hun product adviseren. U kunt op één locatie proeven, selecteren en bestellen! Dat is beslist uniek!!!

Klanten die hun wijnen zelf komen afhalen, leden van de Confrérie des Chévaliers du Vin Limbourgeois en bestellingen van 60 flessen of meer hebben speciale faciliteiten. Zelfs reeds gekoeld leveren is bij ons geen probleem.

Tevens beschikken wij voor onze wijnen over een uitgebreide beschrijving, waar de sommelier maar al te graag gebruik van maakt.

Met reeds meer dan 300 vaste klanten in Nederland en België mogen wij ons met recht dé specialist in Limburgse wijn noemen. Ervaar het zelf!
 


Voor meer informatie en een overzicht van het totale assortiment neemt U contact op met 06 5345 8200 (Gijs van Esschoten), stuur een e-mail naar  of vraag online een prijslijst aan.