Chateau Gilbert is ontstaan vanuit de heilige wil om Limburg als dé Bourgondische provincie bij uitstek te promoten. Wijnstreken hebben een sterke associatie met natuur en gezelligheid. Daarom speelt Limburgse wijn in ons aards paradijs de hoofdrol.

Allereerst vindt u de eigen wijngaard en wijnmakerij, waar van de allerbeste Pinot Noir struiken een zeldzaam mooie rode wijn wordt gemaakt. Daarnaast is Chateau Gilbert ook de statutaire vestigingsplaats van “La Confrérie des Chevaliers du Vin Limbourgeois”. Binnen de muren van het kasteel bevindt zich ook de verzameling van alle Limburgse wijnen in de Oenotheek van de Confrérie.

Om ook het grote publiek in de gelegenheid te stellen kennis te maken met al het lekkere uit Limburg heeft Chateau Gilbert op 28 maart 2008 streekproductenwinkel “Sjöpke” en proeflokaal “De Preuverie” geopend waar Miranda van Krevel samen met Patron Gilbert in een sfeervolle ambiance u schaamteloos laten genieten. Wij serveren een aantal Limburgse kwaliteitwijnen die U ervan zullen overtuigen dat “dichtbij” minstens zo lekker is als “ver weg”. Hiervan zijn er veel ook per glas verkrijgbaar zijn. Wij verzorgen – uiteraard – ook rondleidingen en wijnproeverijen die op uw interesses zijn toegesneden.

Kasteel Wijnandsrade is de voorbije decennia gerestaureerd met gemeenschapsgeld. Sinds de opening van Chateau Gilbert heeft het ook weer een publieke functie, waardoor het voor iedereen mogelijk wordt van deze prachtige ambiance te genieten. Profiteer er van en steun ons bij onze Limburg Promotion!Aangezien er zijn zo talrijk Amerikanen online en ook het kopen van het verkennen van de online markt, is het meer bekende drugs online te kopen geworden. Wat kunnen mensen op het web? Eén van de meest bekende medicatie is Viagra. Ons artikel richt zich op "cialis 20 mg kopen". Wat professionals praten over "cialis 20 mg"? Een wetenschappelijk onderzoek over "kamagra" melden dat mannen meest voorkomende seksueel probleem is erectiestoornissen. In het algemeen kan dit onder meer ruggenmergletsels, nierziekten, of een veneuze lek. Verschillende medicijnen zijn niet geschikt voor patiënten met bepaalde voorwaarden, en soms een middel mag alleen worden gebruikt als extra zorg wordt genomen. Krijg professionele hulp als u een van deze symptomen van een bijwerking van dit medicijn. Praat met uw seksuoloog te zien of het veilig is om de overstap te maken.

Joomla SEF URLs by Artio